High Power Laser Therapie

HPLT is een pijnloze, zeer effectieve manier om pijn te bestrijden, ontstekingen sneller te genezen, wonden sneller te genezen, vele lichamelijke klachten sneller en efficiënter op te lossen en zowel te gebruiken bij mensen als bij dieren.

Lasertherapie wordt al door veel dierenartsen, fysiotherapeuten, dierfysio’s en mondhygiënisten toegepast, met spectaculaire resultaten.

High Power Laser Therapie voor geschikt?

  • Behandeling van beschadigde of ontstoken pezen.
  • Behandeling van beschadigde of ontstoken gewrichten.
  • Alle pijnlijke en inflammatoire aandoeningen (dit is een verzamelnaam voor huidaandoeningen waarbij een ontsteking in de huid een belangrijke rol speelt).
  • Behandeling van artrose in de gewrichten.
  • Behandeling van spierkrampen; pijn en gevoelsverlies geassocieerd met zenuwbeschadigingspijn (neuropathische pijn).
  • Spierspasmen en ontstekingen geassocieerd met fibromyalgie; pijn en ontstekingen geassocieerd met plantaire fasciitis (ontsteking aan de onderkant van de voetzool) veel voorkomend bij platte voeten of hielspoor.
  • Spanningshoofdpijn, pijn in het kaakgewricht, kraakbeenschade.

Resultaten met High Power Laser Therapie

Zo zijn er opmerkelijke resultaten geboekt bij peesblessures bij paarden en gewrichtsontstekingen bij honden.
Ook verschillende lichamelijke klachten bij mensen worden verholpen met lasertherapie.
In het verleden werden High Power Lasers alleen gebruikt bij chirurgische ingrepen, maar technische vooruitgang en de ontwikkeling van een speciaal no-contact biostimulatie handstuk zorgen ervoor dat High Power Laser nu ook therapeutisch ingezet kan worden.
Ziekenhuizen en gezondheid gerelateerde faciliteiten over de hele wereld maken al geruime tijd gebruik van laserbehandelingen.
Een groot voordeel hiervan is dat het een niet-invasieve en pijnloze behandeling is.
Uit recente studies blijkt dat laserbehandelingen bij mens en dier verbluffende resultaten opleveren en is bewezen dat pijnklachten, infecties en/of wonden op een snellere en efficiëntere manier verdwijnen en/of genezen in vergelijking met de meer traditionele benadering middels het gebruik van medicijnen.
Vanwege de niet-invasieve aanpak worden laserbehandelingen al door veel fysiotherapeuten, dierenartsen, dierenfysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten toegepast als standaardonderdeel van hun behandelpakket.

Bij Diagnostic Service Verblauw kunt u voor deze behandeling terecht