Healy

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!
Frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig apparaat, ofwel een wearable, die je via een bluetooth verbinding kunt bedienen met je smartphone.
Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Time Waver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Healy
Healy

Meer balans voor lichaam & geest.

Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht.
Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Professionele pijnbestrijding

Diagnostic Service Verblauw uit Den Helder combineert hier Highpower Laser Therapie met een chronische pijn behandeling met de Healy. Verbluffende resultaten.
Daarnaast werkt Guus Verblauw ook met de frequentie therapie FSM. De Healy is ook voor zijn pijncentrum een positieve en waardevolle aanvulling.

Healy-Horloge