APS

APS therapie is een revolutionaire en natuurlijke therapie die met behulp van lichte prikkelingen het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen.
Deze prikkelingen worden veroorzaakt door kleine, ongevaarlijke, elektrische stroompjes.
APS staat dan ook niet voor niets voor Actie Potentiaal Stimulatie.

Het APS apparaat bootst de natuurlijke stroom die in het lichaam plaatsvindt na, door gebruik te maken van een kleine gelijkstroom.
Dit heeft als effect dat er op de plek die behandeld wordt, lichaamseigen stoffen vrijkomen die ontstekingen remmen en pijn verminderen. Ook de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.
Dit alles zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf kan genezen.

APS

APS – Contra-indicaties

Elektrische implantaten (pacemaker, enz)
Epilepsie
Kanker
Kind jonger dan 2 jaar
Zwangerschap
Recentelijk hersen- of hartinfarct of acute trombose (minder dan 3 maanden)

APS therapie kan worden toegepast bij een verscheidenheid aan klachten en blessures, zoals (chronische) pijn in de spieren en gewrichten, energieverlies, allergieën, migraine, jicht, reuma, burn-out en dystrofie.
Dit is slechts een deel van de klachten die behandeld kunnen worden.
Neem contact op met een APS therapeut en vraag of jouw klacht kan worden behandeld.
Hoewel APS therapie gebruik maakt van lage stroomsterktes en in principe volkomen veilig is, kan niet iedereen geholpen worden met de therapie vanwege zogeheten contra-indicaties.
Bij bijvoorbeeld baby’s, zwangere vrouwen of mensen met epilepsie, kanker of een elektrisch implantaat wordt APS therapie niet toegepast.

APS