Je leven kan veranderen.

Beter slapen, Beter leven, Minder pijn, Minder Stress.

Het is allemaal mogelijk.

Diagnostic Service VerblauwVerblauw voor geestelijke veerkracht en positieve instelling!

Tennis elleboog

Tenniselleboog

Tenniselleboog Tenniselleboog is de benaming voor epicondylitis lateralis, of tennisarm. Een tenniselleboog komt 2-3 procent van de bevolking voor. Een grote risicogroep voor het ontwikkelen van een tenniselleboog is in de leeftijdsgroep van 35 jaar -55 jaar, in de categorie 40-50 jaar maar liefst 10 procent. De pijn zit vaak aan de buitenzijde van de elleboog. Een tenniselleboog wordt vaak geassocieerd met blessures bij tennis. Niet helemaal waar, vaak ligt een overbelasting of eenzijdig werk bij een tenniselleboog aan ten grondslag. Tenniselleboog oorzaken Zoals gezegd wordt een tenniselleboog veroorzaakt door langdurende, kort intense overbelasting of eenzijdige belasting. Iedereen kan een ...
Verder Lezen
HPLT
High Power Laser Therapie
Lorentz therapie Aptiva
Lorentz therapie Aptiva
APS therapie
APS therapie
Verander je Leven

Begin een nieuw leven zonder pijn en minder stress.

Behandeling van Sport Blessures

Met de zomer verschijnen de hardloopschoenen weer uit de kast, fietsen worden weer opgepoetst en mensen verschijnen weer buiten op de tennisvelden. Hartstikke gezond, maar helaas brengt het ook gevaar met zich mee: de sportblessure.

Pijn Reductie

Wat is het nut van pijn? Pijn hoort bij de verdediging van het lichaam. Hierdoor reageren we snel op schadelijke situaties.

Stress Reductie

Er bestaat verwarring over de definitie van stress. Dit komt mede doordat onderzoekers uit verschillende disciplines onderzoek gingen doen over het onderwerp.

Behandel Methoden

Wat behandelt Diagnostic Service Verblauw?

Related posts